Algemene voorwaarden

Download het stickervel

Algemene voorwaarden – Verzamel en ontvang SCHOOLSNACK-actie

VOLLEDIGE ALGEMENE VOORWAARDEN:

 1. De reclameactie is bestemd voor Nederlandse ingezetenen, met uitzondering van medewerkers van Chiquita Europe BV (´de Promotor´) en hun familie, hun vertegenwoordigers of iemand anders die beroepsmatig een relatie heeft met het wedstrijdbestuur.
 2. Alle deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. 
 3. De reclameactie begint op 21-08-2017 om 07:00 en eindigt op 30-09-2017 (de “Promotieperiode”) of zolang de prijzen nog beschikbaar zijn. 
 4. Om deel te nemen:
  • Zal de deelnemer 12 Chiquita-stickers verzamelen die op Chiquita-bananen zijn geplakt. Deze stickers moeten worden bewaard op de Chiquita-bewaarkaart om een Chiquita-schoolset te winnen. De bewaarkaart kan gedownload worden op play.chiquita.nl
  • Er zullen in totaal 5.000 schoolsets worden weggegeven met een waarde van ieder € 2,50. 
  • Elke schoolset bestaat uit: 1 sporttas, 2 potloden, 2 gummetjes, 1 liniaal, 1 etui.
  • Na het verzamelen van 12 Chiquita-stickers moet de vereiste informatie worden ingevuld (naam, straatnaam, huisnummer, postcode, telefoonnummer en e-mailadres) op de volle Chiquita-bewaarkaart. Deze kunt u vervolgens opsturen naar
    Print Mail Factory
    T.a.v. Chiquita’s Schoolsnack
    Schiedamse Dijk 40-42
    3134 KK Vlaardingen
  • De volle Chiquita-bewaarkaart moet voldoende gefrankeerd zijn om met de post te versturen.
  • De volle Chiquita-bewaarkaart moet voor 8 oktober bij Chiquita zijn aangekomen.
  • De eerste 5.000 deelnemers die een volle Chiquita-bewaarkaart hebben opgestuurd met 12 Chiquita-stickers en met alle vereiste gegevens, ontvangen één Chiquita-schoolset.
  • De deelnemer ontvangt de schoolset via de post binnen 28 dagen na afloop van de actie.
 5. Winnaars zullen niet aansprakelijk zijn voor heffingen met betrekking tot de ontvangen giften voor deelname aan deze actie. 
 6. wanneer zijn/haar gedrag haaks staat op de algemene voorwaarden of de intentie van de wedstrijd en om alle inzendingen af te keuren die zijn gebaseerd op dergelijke gedrag.
 7. Er worden geen contanten of andere alternatieven geboden voor de prijs, in zijn geheel of gedeeltelijk.
 8. Alle schoolsets worden aangeboden zolang de voorraad strekt. Als de 5.000 schoolsets zijn verdeeld, dan is er geen alternatieve prijs beschikbaar. In dit geval zal de deelnemer worden gecontacteerd via e-mail.
 9. Als de deelnemer niet bereikt kan worden of een adres heeft opgegeven dat niet herkenbaar is, dan zal opgevat worden dat hij/zij de prijs heeft verbeurd.
 10. Alle informatie op deze website is onderdeel van de Algemene voorwaarden. Alle deelnemers gaan akkoord met deze Algemene voorwaarden. Door mee te doen verklaren Deelnemers dat zij 18 jaar of ouder zijn.
 11. Er wordt geen verantwoordelijkheid geaccepteerd voor verloren, beschadigde of vertraagde inschrijvingen, om welke reden dan ook. 
 12. De Promotor behoudt zich het recht voor om alle deelnemers te verifiëren inclusief, maar niet beperkt tot, de naam, het adres en de leeftijd. 
 13. De beslissing van de Promotor is definitief. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd.
 14. De Promotor is niet aansprakelijk voor deelnemers of derde partijen die schade ondervinden door de prijzen of giften of de reclameactie die daarmee verbonden is. Door deelname geven deelnemers aan dat, in het geval ze een gift ontvangen, de Promotor niet verantwoordelijk is voor enige verwonding of schade tijdens het gebruik daarvan.
 15. Door deel te nemen, geven deelnemers toestemming voor het opslaan van hun persoonlijke gegevens die mogen worden uitgewisseld binnen de servers van de Promotor. De Promotor garandeert geen ononderbroken, continue, veilige toegang tot de website. Diverse factoren buiten het bereik van de Promotor kunnen invloed hebben op de werking van de Website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen bij deelname of bij vertraagde of mislukte inzendingen.
 16. Wilt u weten hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld en gebruikt? Bekijk dan ons privacybeleid op link
 17. Deze voorwaarden zijn onderworpen aan de lokale wet van de deelnemers.

 

Promotor: Chiquita Europe BV, Franklinweg 35, 4207 HX Gorinchem, Nederland.